MAKE UP YOUR WRIST

Friday, May 20, 2011

Pictures Courtesy of Streetfsn & Bryan Boy

hello all beauty and ugly people, it's time for us to make up our WRIST. No matter its made from metal, genuine leather, gems stone, wood, even plastic, monochrome, full colors, conspicuous, blended with fabric, sleek silk, artificial material, ANYTHING. at least it is easier than make up your face or lose weight. GOOD LUCK fellas blogger ;D

So pemuda pemudi, salahkan SYAHRINI akan trend ini #diseret-@princesssyahrini #diajakfotobareng #hitsdiinfotaintement. OK saya bisa-nya cuman beli yang kayu2an, yang satu-nya malah tasbih, tp kok di foto ini kesan-nya kaya kopi luwak yang belum di proses ya -__-" hahahaha, get the wrist look less than Rp.50.000, tp biasanya diselipin bracelet bahan logam juga biar tambah gempita dan metal, ya pokoknya apa aja yang penting hits, trendi dan gak kalah penuh atas bawah sama @princesssyahrini.

Dan besok, HAPPY WEEKEND all, enjoyyyyy ;)

PS: foto ketiga gw lupa ya ngambil dimana hahaha, kalau tau kasih tau yaaaa

#NP Syahrini - Aku Tak Biasa ;P *pingsan*

9 comments:

  1. Love the colors in the bracelets .. check it out my Mexico trip posts! beijosss

    ReplyDelete
  2. woot, this is actually chic! :D

    ReplyDelete
  3. wow, I love this. Sure going to try it out :)
    xxxx

    ReplyDelete
  4. Lovely post!

    xxx

    www.fashionapp.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. WOW...love it..the bracelets are gorgeous.

    xoxo
    http://fashionmakeuplifestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. I love layering accessories...it's so much more interesting than just a watch and adds a new dynamic to a look. The wooden beaded bracelets are dope!

    Diego
    www.howtozipyourfly.com

    ReplyDelete
  7. I love the J&J shot - so many awesome colours!

    Have a great weekend.
    x

    ReplyDelete
  8. OMG Herdi,... ahahaha such an important things deh ah ada Syahrini pulse out segalak *SPANK
    LOLOLOL


    but Nah! i love Bryan boy set one, its insane Fabuloso!


    Love,
    Beny Ricardo Sadewo
    http://www.purple-snap.com/

    ReplyDelete
  9. it is not dope, it is JUNK #subhanallah

    hahahaha Syahrini akan sangat penting Beni, at least sampe akhir tahun ini. HITS

    ReplyDelete

FOLLOW ME : INSTAGRAM | BLOGLOVIN | PINTEREST | FACEBOOK | TWITTER

Powered by Blogger.