MUJI GRAND INDONESIA STORE OPENING


yayaya, the one of Stripes kingdom open their new store, MUJI in Grand Indonesia now and probably it will be the biggest store in Indonesia, so congratulations. Stripes pattern can be seen almost anywhere in Muji store, even the Muji girls LOL (the PR and the guests hahaha). Beside fashion, their provide like furniture and stationaries, simple and so Tokyo before harajuku *apa sih -__-*. But i still missed my UNIQLO black white striped tee #blaaahh

Furniture-nya keceh, ceret-nya (*teko) hits, celemek-nya membahana. Kalu pake Muji serasa ada di Jepang lah (*statment lebay) hahaha. Tapi motif garis2 emang salah satu pattern yang timeless kan, menjadi ciri khas dari Jean Paul gaultier, dibawakan lagi oleh Prada di musim ini, akibatnya gw jadi pengen beli t-shirt model ini. Ya memang hal-hal sepele selalu membuat gw ingin belanja, bahkan gak ada sebab apa pun gw ingin belanja. hahaha udah yaaa kok malah curhat, selamat menikmati gambarnya dan selamat menikmati gadis-gadis Muji #eh

5 COMMENTS:

  1. I've read a post about this store as well. It's nice, the stripes really creates spark!

    ReplyDelete
  2. What kind of store is this? The clothes looks pretty nice..


    All the best, Angel

    ReplyDelete
  3. great post.. I really like the striped..!!

    LOve
    NoRa

    ReplyDelete
  4. MUJI is soo great from fashion even to home essentials! btw, you have a great blog! following you now. :)

    http://abinavarrete.blogspot.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME : INSTAGRAM | BLOGLOVIN | PINTEREST | FACEBOOK | TWITTER

 

BLOG ARCHIVE