INDONESIAN MASTERPIECE: LADY GAGA IN TEX SAVERIO FOR HARPER'S BAZAAR US

Thursday, April 14, 2011


Uwo uwo uwo WOW goods news come from our country, INDONESIA, when last night i heard that one of the most promising young designer (he's only 26 years old) from Indonesia, Tex Saverio, tweeted like this:

"@texsaverio it's official Lady Gaga in Tex Saverio Harper's Bazaar :D :D"

That is his 10th tweets, what a proud and suddenly its give me a goosebump test >_< CONGRATULATIONS for Rio (Tex Saverio)

In some interview, he said that acctually this gown is for BORN THIS WAY album, and because there was a problem of shipping cause Gaga cancelled to wear this gown. its started when perez hilton in his fashion blog "COCO PEREZ" wrote after saw one of tex's gown which is from LA GLACON collection and its reminded him to Alexander Mcqueen masterpiece, it as a starting for him among Hollywood celebrity so that more aware to Asian avant garde designs.

My Courtesan and La Glacon
Once again, what a proud moment for him and for Indonesian Fashion :D

Ok im gonna cry now, bye....... hahahaha lebayyyyy, tp bener loh merinding disko pas tadi malem liat twitter dan besok paginya which is hari ini pada heboh ngomongin Lady Gaga dengan rancangan Tex Saverio untuk fashion spread Harper's Bazaar US bersanding dengan gaun-gaun sekaliber Dior Haute Couture, Versace, Alexander Mcqueen and of course Mugler, dengan harga $3,885 dan bisa dipesan di Pluit Barat (mana suaranya Pluit Barat) #sodorinmic #ditoyorpentunganhansip #lopikirdangdutkeliling

Ya pokoknya semoga Indonesia bisa sedikit dilirik ya untuk pasaran Asia bahkan dunia, tidak hanya rancangan tingkat tinggi tapi juga yang ready to wear-nya juga bisa membahana di luar sana. Aamiin

Pictures Courtesy of Harper's Bazaar and Fashionlover

You Might Also Like

6 COMMENTS

  1. Long live Indonesia! Proud to know it!

    ReplyDelete
  2. kok sama sih postnya? hahahaha. HAIL FOR INDONESIA'S FASHION DESIGNERS!!!

    ReplyDelete
  3. she looks amazing in anything <3 lady gaga!

    http://behindtheleopardglasses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. UWOUUWWW..... *keprok2* standing ovation to Tex Saverio and all Indonesian designer :D

    ReplyDelete
  5. Gaga looks great!
    I'm following you :D

    http://fashionandmakeuplover.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. aww, aku baru aja bikin post yang sama kemarin. haha. following you now! and of course, please follow me. :)

    http://anindfashionsense.blogspot.com

    ReplyDelete

FOLLOW ME : INSTAGRAM | BLOGLOVIN | PINTEREST | FACEBOOK | TWITTER

Subscribe

Subscribe