SEARCH THE BLOG

Ads-728

Cat-1

Cat-2

Cat-3

Cat-4


I never thought that I would fall in love with Bally Spring 2011 collection, Switzerland leather goods expert explores leather and fabric material into a single stunning unity, love at first sight with that chesnut brogues shoes, I CAN'T HELP IT , but overall, Congratulations for Bally's new home at Plaza Indonesia, good luck :)

Sial, sepatunya bagus sekaleeee (pake E), tp kok gw lupa harganya yah, yang pasti sih gw gak bisa beli LOL, oh iyah buat onky, tuh Bally ngeluarin jacket kok dan yang pasti kulit, ya bisa aja sih dari bahan lain, cuman mungkin kayanya di Indonesia gak dijual, tapi kalo respon baik seperti gw merespon baik setiap invitation fashion yang mampir, ntah itu lewat managing editor atau orang marketing, sepertinya Bally bakal provide itu semua buat para pencinta Bally di Indonesia #tulisanmulaisoktau
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

About the Author Herdiana Surachman

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 COMMENTS

BALLY NEW HOME
  1. I like the white dress. The model looked like a Greek Goddess.

    ReplyDelete
  2. i like the shoes in 2nd photos :)

    ReplyDelete
  3. How can anyone (besides animal rights activists) not love Leather, I'll even take pleather just for the look.

    ReplyDelete

SHOP

FEATURES

VIDEO

Cat-5

Cat-6