SEARCH THE BLOG

Ads-728

Cat-1

Cat-2

Cat-3

Cat-4

» » » 90th GUCCI ANNIVERSARY AT GRAND INDONESIA


First of all, happy 90th anniversarry for our great Gucci for their beauty and luxury, keep on track and always victorious. ahhhhhh (-_-)" too bad, lady hell and lady cemetery blocked my way at that moment, and i could only captured this photo, I do not know where they bothwhile i succeed took this picture, maybe their feet stepped on and fainted. hahahahaha

Sedikit agak kesel nih pas acara Gucci berlangsung Kamis kemaren, penuh banget, dan gak bisa ngambil gambar jadinya, karena dihalangi dua wanita yang entah datang darimana itu hahaha. alhasil cuman gambar random aja, plus seperti biasa ada cermin, foto narsis biasa hahahaha. Tapi keseluruhan koleksi Gucci bagus-bagus, color blocking dengan bahan-bahan yang halus dan ringan.


«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

About the Author Herdiana Surachman

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

7 COMMENTS

90th GUCCI ANNIVERSARY AT GRAND INDONESIA
  1. I envy your life. You can attend to lots of great event like this one.

    Great Post!

    Sari Prawiroredjan

    ReplyDelete
  2. seems great event, tapi sayang banget gara gara lady hell hasil fotonya jadi gak maksimal..

    i envy with you,i hope i can be an editor like you... :)

    ReplyDelete
  3. rame amaaaattt!!! and that is totally mean!!! what u did with those two ladies! ahahahaha

    im thinking to get my own SLR...any reccomendation?
    kayanya blogging tanpa SLR bagai sayur tanpa garam ya. hadeh -___-"

    ReplyDelete
  4. yeeeei, HBD Gucci. It´s funny, My last post is about a vintage Gucci clock that I found on mi house.
    Great blog here, I´m following you.

    Mau.

    ReplyDelete
  5. whoaa.. temen gw yg diundang di acara itu jg cerita kalo saking penuhnya jadi panas banget. pas gw liat foto2nya di FB model2 yg di runway mostly bule semua lagi.. me & my friend just dont get it. padahal model lokal jg byk yg bagus ya... then again, target marketnya kan org Indonesia..

    ReplyDelete
  6. @Sari ; and i envy with somebody else, its choice its cycle

    @ario : abis io, dan gara2 penuh jd gak bisa merengkuh cut tari untuk foto bareng hahahaha

    @mau : i just checked your blog too, and nice to see your blog upadated

    @ego: lo dateng juga?? iya bener sih ya, padahal model2 lokal juga banyak, tp gw tau sih masalahnya terletak dimana hehe

    ReplyDelete
  7. Agreed, great post. I love the multi-toned outfits in the window display. I think Kim Kardashian and J.Lo wore those outfits, correct? :)

    http://beirutchic.blogspot.com/

    ReplyDelete

SHOP

FEATURES

VIDEO

Cat-5

Cat-6